Immunity Booster Tea – Gezondere stappen

By | May 23, 2023

Een immuniteitsboosterthee is een mengsel van ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze een sterk immuunsysteem ondersteunen. Dit specifieke recept bevat gember, knoflook, kurkuma, moringablad en Creasee-bladeren die allemaal worden beschouwd als “immuniteitsverhogend”.

Veel mensen denken dat deze thee heilzaam kan zijn voor iedereen die problemen heeft met een aangetast immuunsysteem of die gewoon zijn huidige gezondheidsroutine wil ondersteunen bij het opbouwen van een sterker immuunsysteem door consumptie van de ingrediënten. Het kan ook worden gebruikt als een ontstekingsremmend drankje voor het sporten.

Zie ook 6 beste slaap-indicerende theeën om te drinken voor het slapen gaan En Gouden Melk Kurkuma Thee.

Voordelen van immuniteitsverhogende thee

Gember – Ontstekingsremmende effecten, antioxiderende eigenschappen die beschermen tegen kanker, antiparasitaire activiteit tegen wormparasieten (darmwormen), antimicrobiële activiteit (bestrijdt infectie), slijmoplossend (verwijdert slijm uit luchtwegen), antikanker, cardiovasculaire ondersteuning en bescherming (voorkomt bloedstolling). Gezondheidsvoordelen van gember

Knoflook – Bevat allicine, antikankerverbinding en antiviraal middel, antischimmelmiddel, dat effectief is tegen schimmelinfecties, bacteriële overgroei in de darmen die maagklachten en maagzweren kunnen veroorzaken. Antimicrobiële eigenschappen, cardiovasculaire ondersteuning.

Kurkuma – Curcumine antibacteriële activiteit tegen salmonella typhi en andere pathogene bacteriën die betrokken zijn bij het veroorzaken van voedselvergiftiging of urineweginfectie, antivirale activiteit tegen veel virussen, waaronder het hepatitis B-virus (voorkomt leverschade) verhoogt de galafscheiding om het vetmetabolisme te versnellen voor gewichtsverlies, en antioxiderende activiteit die beschermt cellen tegen schade door vrije radicalen. Voordelen van kurkuma

Moringa vertrekt – Bevat 18 Aminozuren waaronder de 8 essentiële aminozuren plus vitamine A, B, C en E bevatten 10 x de calcium in melk, ijzer speciaal voor menstruerende vrouwen, kalium, magnesium, vitamine K, eiwit. Antioxiderende eigenschappen beschermen tegen cellulaire schade door vrije radicalen. Bevat isothiocyanaten waarvan is aangetoond dat ze de overlevingskansen van alvleesklierkankerpatiënten verhogen. Moringa-voordelen

Cerasee bladeren- Helpt de pijn van menstruatiekrampen te verminderen. Helpt bij het verminderen van ontstekingen en zwellingen door het hele lichaam. Kan helpen bij tandvleesaandoeningen, slechte adem en tandpijn vanwege de antibacteriële eigenschappen. – Helpt bij het bestrijden van schimmelinfecties bij vrouwen door tijdens uw menstruatie Cerasee-bladthee te drinken. Jamaicaanse Cerasee

ingrediënten voor immuunthee op houten snijplank

Ingrediënten:

 • 1-inch schijfje verse gemberwortel of 1/4 theelepel gemberpoeder
 • 2 teentjes knoflook (niet de dikke)
 • 1 stuk kurkumawortel ter grootte van een teentje knoflook
 • Handvol Cerasee-blaadjes
 • Handvol moringablad
 • 3 kopjes water
 • Favoriete zoetstof naar smaak

Recept:

 • Kook water en laat sudderen.
 • Voeg de gember, kurkuma en knoflook toe aan het water en laat 10-15 minuten sudderen.
 • Voeg moringa en Cerasee toe aan het kokende water en dek de pan af, haal van het vuur en laat 10 minuten trekken
 • Giet door een zeef.
 • Serveer warm.
 • Voeg zoetstof toe

immuun booster thee koken

Wie kan baat hebben bij het drinken van Immunity Booster Tea?

Iedereen die stress in het lichaam wil verminderen en tegelijkertijd een gezonde levensstijl wil behouden, kan overwegen om deze thee te consumeren. Degenen die trainen en zware oefeningen doen als een methode om stress te verminderen, kunnen deze thee nuttig vinden bij het verminderen van algemene ontstekingen in het lichaam.

Hoe moeten we immuniteitsboosterthee in onze levensstijl opnemen?

De immuniteitsboosterthee is een geweldige vervanger voor cafeïne. Voor degenen die gevoelig zijn voor cafeïne, kunt u uw ochtendkopje java vervangen door deze thee. Het zal u dezelfde effecten geven als het drinken van koffie, maar zonder de bijwerkingen zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol en andere negatieve effecten op uw algehele gezondheid.

Voor diegenen die de suikerinname in hun dieet willen verminderen, is dit ook een geweldig alternatief voor frisdrank, sappen of andere dranken die naar smaak tonnen suiker bevatten. Als je het leuk vindt om regelmatig sap te drinken, wissel dan één sapje per dag uit voor deze Immunity Booster Tea.

Ook omdat het natuurlijke antioxidanten bevat, is het een uitstekende manier om te vechten tegen vrije radicalen, die slechte celbeschadiging veroorzaken die tot kanker leidt. Dit betekent dat het drinken van Immunity Booster Tea kanker en andere gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen, diabetes en artritis kan voorkomen.

Voordelen van deze immuniteitsboosterthee

 • Deze immuniteitsboost-thee bevat volledig natuurlijke ingrediënten met antivirale, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Je lichaam in staat stellen om ziektes op natuurlijke wijze te bestrijden zonder een negatieve invloed te hebben op de rest van je spijsverteringsstelsel.
 • Het helpt ook bij het afvallen, bevat ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze alvleesklierkankercellen doden.
 • Bevat een uitstekende eiwitbron uit moringabladeren!!! Het is absoluut een geweldige aanvulling op elk dieet of levensstijlplan.
 • Het helpt ook bij overgroeide darmen die maagklachten en maagzweren kunnen veroorzaken. Antimicrobiële eigenschappen voorkomen bacteriegroei in voedsel.

Extra smaken aan de thee

Kaneel – geweldig voor het stimuleren van het immuunsysteem en kan helpen bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel.

Kruidnagel – een krachtige antioxidant, kan tanden en tandvlees ten goede komen en de immuniteit versterken.

Citroen – verbetert de smaak van de Immunity Booster Tea terwijl het verbazingwekkende gezondheidsvoordelen biedt, zoals het reguleren van de bloeddruk, het handhaven van het cholesterolgehalte binnen het normale bereik, het elimineren van gifstoffen uit het lichaam en het verbeteren van de hersenfunctie.

Andere kruidentheeën om voor te bereiden.

Thee van Mangoblad

Venkelthee

Loquat-thee

Chaga-thee

Citroenverbena

Peterselie Thee

immuun booster thee in glazen beker

Als je dit bericht leuk vond en graag meer zou willen zien, ga dan met me mee op YouTube, Instagram, Facebook & Twitteren!

Ontvang scherp geprijsde exemplaren van mijn kookboek hier.

Gelukkig sponsoren lezers en abonnees van Gezondere Stappen dankzij de Advertenties op onze website veel kansarme gezinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *